15 verborgen cheat-apps voor Android os in 2021 | Ken je echtgenoot

15 verborgen cheat-apps voor Android os in 2021 | Ken je echtgenoot

Inhoudsopgave verbergen

Met technologische vooruitgang kan een geliefde een relatie verbergen came across behulp van een smartphone. Moderne Android-apps kunnen sms’jes en oproepen van echtgenoten verbergen. Wat echt verraderlijk was aan deze verborgen cheat-apps voor Android os, is actually hoe moeilijk het was om ze te detecteren als je ze niet kent.

Om de berichten te lezen of de telefoontjes van onbekende contacten te bekijken, moet je een onschuldig ogend app-pictogram starten en een wachtwoord invoeren (als je companion discerning try).

Deze software zijn er in zowel betaalde als gratis versies.

Laten we nu eens kijken naar de verborgen cheat-apps voor Android os.

Verborgen cheat-apps voor Android-gebruikers om naar te zoeken op zijn telefoon

Phrase je parano?de en achterdochtig dat je partner vreemdgaat? Sommige apps op zijn telefoon kunnen wijzen op ontrouw. We hebben een lijst samengesteld fulfilled de meest verborgen cheat-apps voor Android-gebruikers.

number 1. Priv? Berichtenbox

Een van de best verborgen cheat-apps voor Android os is een priv?berichtvenster. Het is essentieel voor het verbergen van berichten en bewijsmateriaal.

Met de Private Message Box kan een echtgenoot stiekem communiceren met een zijstuk.

De software wordt geleverd fulfilled een functie waarmee u het app-pictogram kunt verbergen in uw lijst fulfilled telefoontoepassingen. Dus als je de telefoon van een companion te pakken krijgt, kan deze application op het eerste gezicht worden gemist.

Bovendien was het pin-enabled en 100% veilig. Exclusive content field houdt alle gesprekken, foto’s en videos’s priv?. Het biedt in-app-aankopen om virtuele nummers te kopen, dit houdt sms’jes buiten uw mobiele telefoonrekening.

Het bewijs van een mobiele telefoonrekening kan niet worden getraceerd came across deze application.

# 2. Ashley Madison

De slogan van Ashley Madison is “every day life is Short, have actually an Affair”, waarin staat dat de dienst bedoeld was voor volwassenen.

Dit was de ultieme verborgen cheat-app voor Android-gebruikers. De application was trots op het matchmaking van discrete en ruimdenkende relaties.

Ze hebben een functie voor reizende mannen en vrouwen. Dus als je mate de stad uit gaat, kunnen ze een booty-call laten wachten.

Ashley Madison is actually de number 1 datingsite/app voor vreemdgaande echtgenoten. Deze software is onmiskenbaar bewijs als hij wordt gevonden op de smartphone van je partner.

#3. Vaulty-aandelen

De Vaulty Stocks-app are een andere verborgen cheat-app voor Android os. Android-gebruikers gebruiken deze application voor priv?-sms-berichten.

Met Vaulty shares kunnen gebruikers priv?foto’s en -video’s verzenden en de inhoud in een geheime kluis verbergen. Het is actually beveiligd satisfied een wachtwoord en vereist een pincode https://datingmentor.org/nl/snapsext-overzicht/ om te openen.

Als iemand de app probeert te openen, maakt de app een foto van hen als bewijs.

Jamais daarom op voor deze beveiligingsfunctie als je verborgen cheat-apps voor Android op de telefoon van je spouse probeert te vinden.

# 4. Viber

Viber are een berichten-app die misschien onschuldig lijkt, maar het is de perfecte applicatie voor zaken.

Hiermee kunnen gebruikers geheime chats en gesprekken maken perish na een bepaalde tijd automatisch worden verwijderd. Met deze verborgen cheat-app voor Android kan iemand berichten, afbeeldingen en movie’s verzenden zonder een spoor achter te laten.

Als je hun telefoons opneemt en de chats doorzoekt, kun je hun gesprekken met de andere vrouw/man niet zien. Je hebt een speld nodig om verborgen chats te bekijken. Dit is een verborgen chatfunctie.

Dit are een favoriete app voor valsspelers omdat het bekend staat als een veelgebruikte applicatie voor internationaal bellen. Ze kunnen de download gemakkelijk rechtvaardigen om werkredenen, maar maken echt gebruik van de functies van verborgen chats en verdwijnende berichten.

#5. Snapchat

Snapchat try oorspronkelijk uitgevonden om ondeugende foto’s te verzenden en ze onmiddellijk te laten verdwijnen. Het is een alternatief voor sexting omdat berichten niet konden worden opgeslagen. Maar nu kun je er berichten mee versturen.

Deze verborgen cheat-app voor Android wordt vaak gebruikt vanwege zijn zelfvernietigende berichten. Deze berichten kunnen ook video’s zijn en daarom kunnen ze op grote schaal worden gebruikt voor ontrouw.

#6. Datum maat

Go out partner are een dating-app voor mensen die op zoek zijn naar een relatie op een laag pitje.

Deze verborgen cheat-app voor Android en iPhones maakt gebruik van een locatiegebaseerde zoekmachine met real time priv?berichten. Van daaruit kunnen gebruikers elkaar ontmoeten en communications maken satisfied iemand in de buurt.

Ten slotte vereist deze anonieme dating-app niet dat gebruikers zich aanmelden fulfilled een sociale media-account of een vergoeding betalen.

#7. Tondel

Iedereen weet dat Tinder de dating-app is om call op te nemen. Uiterst gebruiksvriendelijk, het stelt de gebruiker in staat om door de foto’s te bladeren pass away zijn ge?pload home mensen pass away geografisch dicht bij elkaar staan.

Daarom, als je deze verborgen cheat-app voor Android os op hun telefoon ziet, zijn ze misschien niet goed. Ze vegen gewoon naar rechts om iemand te vinden om mee af te spreken. Als perish persoon ook naar rechts swipet, hebben ze een fit gemaakt. Alle communicatie kan erin worden gedaan, in plaats van telefoonnummers uit te wisselen.

Sommige van deze cheat-apps zul je misschien nooit vinden als ze goed zijn verborgen.

#8. Kakotalk

KakaoTalk was ook bekend als KaTalk. Het try een gratis communicatietool voor smartphonegebruikers perish ook dienst doet als verborgen cheat-app voor Android os.

Het biedt gratis spraak- en videogesprekken, instant messaging en andere functies zoals het delen van locaties, gameplay en planning.

U kunt zoeken naar mensen met behulp van hun naam, telefoonnummer of e-mailaccount. Dit maakt het een uitstekende cheat-app.

Nogmaals, het heeft een functie voor het beheren van contacten pass away gekoppeld are aan uw contactenlijst en automatisch vrienden toevoegt aan uw chatsessies zodra ze online zijn. U kunt vriendenlijsten importeren en exporteren en het miniprofiel van elke vriend bekijken. U kunt ook uw favoriete vrienden registreren.

#9. Stilte

Silence is actually een sms/mms-toepassing waarmee u uw confidentiality kunt beschermen terwijl u found vrienden communiceert. Met quiet kunt u SMS-berichten en berichten verzenden en mass media of bijlagen delen fulfilled volledige privacy.

Berichten worden lokaal versleuteld en berichten aan andere Silence-gebruikers worden draadloos versleuteld.

Dit are de perfecte verborgen cheat-app voor Android.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *